Netwerk

UTP netwerken aanleggen binnen Tilburg, Den Bosch en omstreken

Met de goed ontworpen UTP netwerken van Harold Pollaerts tussen Tilburg, Den Bosch en omstreken zijn MKB’s altijd en overal binnen het bedrijfsgebouw online. Laat ons het kabel internet installeren of Wi-Fi netwerk aanleggen en je kan eenvoudig digitaal aan het werk.

Bekabeld internet en Wi-Fi voor PC en telefoon in het MKB

UTP staat voor Unshielded Twisted Pair en is een van populairste kabelverbindingen voor netwerken. Wij kunnen de UTP aansluiting aanleggen voor zowel een draadloos als bekabeld web. Het internet kan vervolgens gebruikt worden voor telefonie en Pc’s met een flexibele werking. Vanwege de vele werkzaamheden die bij het proces komen kijken, neemt Harold Pollaerts graag al het werk uit handen door de gehele procedure met de UTB kabel voor jou af te handelen. Wij zullen spoedig het netwerk installeren en geven daarbij passend advies. Voordat we starten met onze diensten bespreken we uitvoerig de geschikte mogelijkheden voor jouw MKB.

Laat ons het netwerk aanleggen tussen Tilburg, Den Bosch en omstreken en je bent verzekerd van een snel werkend Wi-Fi en/of vast internet van hoge kwaliteit. Door te denken in totaaloplossingen verzorgen wij alles tot in de puntjes en leveren we de beste service. We werken altijd vanaf locatie. Nadat je contact met ons hebt gezocht, komen we bij je langs om de werkzaamheden te bespreken en de huidige situatie te bekijken. Vervolgens stellen we vrijblijvend een offerte op. Ga je daarmee akkoord, beginnen wij op korte termijn met onze werkzaamheden.

Wil je een afspraak maken of meer weten over de UTP netwerken van Harold Pollaerts? Bel naar 085-8889233 om direct met ons in contact te komen. Wij leggen graag aan je uit hoe we te werk gaan en kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij komen vrijblijvend bij u langs. Gevolgt door een offerte op maat.
 

Contactgegevens

Harold Pollaerts

Achterstraat 94
5268 EE Helvoirt
  Tel: 085-8889233
  info@harold-pollaerts.nl
  www.harold-pollaerts.nl

Contactformulier