Digitale TV

Digitale televisie aansluiten bij particulieren thuis

Harold Pollaerts wil graag de digitale televisie aansluiten voor particulieren tussen Tilburg, Den Bosch en omstreken. Wij installeren diverse soorten mogelijkheden voor jouw tv en leveren enkel de beste service. Van te voren informeren wij jou over de opties om vervolgens aan jouw wensen te voldoen.

Diverse opties voor digitale tv tussen Tilburg en Den Bosch

Een digitale aansluiting neem je niet per huishouden, maar per televisie. Bij de meeste kabelmaatschappijen is het digitale signaal al onderdeel van het signaal dat via de kabel je huis binnenkomt. Het enige wat je nog nodig hebt is een decoder die geïnstalleerd moet worden. Sommige huizen vangen digitale tv op via de antenne. Hiervoor hoef je alleen een kastje met een smartcard aan te sluiten op de tv en een kleine antenne voor het raam te plaatsen. Heb je digitale televisie via de satelliet? De televisie vangt het signaal met een schotelantenne en bijhorende decoder op. Als laatst heb je nog digitale televisie via internetaansluiting dat meestal via een glasvezelverbinding of Coax gaat. Hier heb je twee kastjes voor nodig: een multimediamodem en digitale decoder bij de televisie en stereo-installatie.

Omdat digitale televisie aansluiten vaak lastig is, neemt Harold Pollaerts jou de digitale tv aansluiting graag uit handen. Wij kunnen snel en kwalitatief uw televisie installeren tussen Tilburg, Den Bosch en omstreken. Voordat we beginnen met de werkzaamheden bespreken we met jou de diensten en maken we een vrijblijvende offerte op maat. We werken altijd vanaf locatie.

Wil een afspraak maken of meer weten over het digitale televisie aansluiten van Harold Pollaerts? Bel naar 085-8889233 of vul het contactformulier in op de webpagina. Wij leggen met plezier aan je uit hoe we te werk gaan en kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij komen vrijblijvend bij u langs. Gevolgt door een offerte op maat.
 

Contactgegevens

Harold Pollaerts

Achterstraat 94
5268 EE Helvoirt
  Tel: 085-8889233
  info@harold-pollaerts.nl
  www.harold-pollaerts.nl

Contactformulier