Telefooncentrale

Laat de VoIP telefooncentrale installeren door een professional

Wil je binnen jouw MKB een digitale VoIP centrale laten installeren? Harold Pollaerts voert de installatie van jouw VoIP telefooncentrale tussen Tilburg, Den Bosch en omstreken met de hoogste kwaliteit uit. Via VoIP bel je voordelig via het internet en geef je de organisatie meer mogelijkheden.

Digitale telefooncentrale: bellen via het internet

Voor de VoIP centrale worden niet de reguliere telefoonlijnen gebruikt, maar internetverbindingen waarop spraak wordt getransporteerd. De online centrale maakt het telefoonverkeer flexibel en betrouwbaar. Dankzij de VoIP telefonie betaal je per werkplek. Harold Pollaerts heeft al jaren lang ervaring op dit gebied en levert jou persoonlijke aandacht en topkwaliteit. Wij kunnen met gemak de telefoon aansluiten, zodat het bedrijf binnen een korte tijd via het internet belt. De bijhorende toestellen voor het zakelijke VoIP bezorgen wij, indien gewenst. Zo nemen wij jou het werk volledig uit handen.

Laat ons de VoIP telefooncentrale installeren tussen Tilburg, Den Bosch en omstreken en je bent verzekerd van korte en snelle communicatielijnen. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en leveren de beste service. Per dag kan je diensten activeren en opzeggen. De centrale bevindt zich niet binnen het bedrijf. Werknemers maken via de Cloud gebruik van een stukje van ons telefonieplatvorm. Kom je er niet uit? Wij schieten je meteen te hulp met onze VoIP oplossingen.

Als je interesse hebt, kun je eenvoudig contact met ons opnemen. Harold Pollaerts komt altijd eerst bij je langs om de huidige situatie op te nemen. Vervolgens stellen wij vrijblijvend een offerte op maat voor je op. Zo kom je niet voor financiële verrassingen te staan en weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Wil je een afspraak maken of meer weten over de VoIP centrale van Harold Pollaerts? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 085-8889233. Wij leggen graag aan je uit hoe we te werk gaan en kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij komen vrijblijvend bij u langs. Gevolgt door een offerte op maat.
 

Contactgegevens

Harold Pollaerts

Achterstraat 94
5268 EE Helvoirt
  Tel: 085-8889233
  info@harold-pollaerts.nl
  www.harold-pollaerts.nl

Contactformulier