Telefonie

Kies voor VoIP telefonie bij Harold Pollaerts

Heeft jouw MKB al een eigen VoIP telefooncentrale? Harold Pollaerts is jou graag van dienst voor de installatie van de VoIP telefonie tussen Tilburg, Den Bosch en omgeving. Wij nemen al het werk uit handen en sluiten de toestellen aan op het internet. Zo kan je voordelig online bellen.

Aansluiten van de VoIP telefoon inclusief belplan en toestel

Wanneer je tevreden bent over de aangelegde centrale en alleen nog de VoIP toestellen moet aansluiten, ben je bij ons aan het juiste adres. We zorgen dat de telefoons worden aangesloten met een netwerkkabel op de internetverbinding en stellen een belplan voor jouw bedrijf op. Nog geen belapparatuur besteld? Wij regelen de bedrijfstoestellen met plezier. Het aantal gebruikers en telefoontoestellen zijn onbeperkt aan te maken. Per dag kan je zelfs een dienst uitbreiden of opzeggen. Wij staan altijd voor je klaar om de VoIP telefoon te installeren en leveren daarbij persoonlijk advies. Binnen een kort tijdsbestek kunnen al jouw werknemers VoIP bellen.

Het voordeel van VoIP telefonie is dat de kosten lager blijven in tegen stelling tot een traditionele telefooncentrale. Wij verzorgen tussen Tilburg, Den Bosch en omstreken de gewenste werkzaamheden en bieden jou de beste service. Wanneer je contact met ons hebt opgenomen komen we eerst bij het MKB langs om vervolgens een vrijblijvende offerte op maat te maken. We luisteren naar jouw wensen en passen het plan volledig op jou aan. Daarbij werken we altijd vanaf locatie.

Wil je een afspraak maken of meer weten over de VoIP telefonie van Harold Pollaerts? Bel naar 085-8889233 om direct met ons in contact te komen. Wij leggen graag aan je uit hoe we te werk gaan en kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij komen vrijblijvend bij u langs. Gevolgt door een offerte op maat.
 

Contactgegevens

Harold Pollaerts

Achterstraat 94
5268 EE Helvoirt
  Tel: 085-8889233
  info@harold-pollaerts.nl
  www.harold-pollaerts.nl

Contactformulier