Telefonie

Telefooncentrale installeren tussen Tilburg en Den Bosch

Bij Harold Pollaerts in Helvoirt ben je aan het juiste adres voor het installeren van een telefooncentrale in jouw MKB tussen Tilburg en Den Bosch en omstreken. De telefooninstallaties voeren wij snel en vakkundig uit voor een digitale of analoge telefooncentrale met of zonder telefoonkabel.

Analoge en digitale telefonie om eenvoudig te bellen

Een telefooninstallatie maakt het mogelijk om alle telefoongesprekken op een centraal punt binnen te laten komen. Daarnaast kan je met de centrale eenvoudig een belletje intern doorschakelen naar collega’s en diverse voicemails en wachtmuziekjes instellen. Met onze analoge telefooncentrale kunnen wij jouw telefoon aansluiten op een reguliere telefoonkabel. Via een fysieke telefooncentrale verbinden we vaste bureautelefoons met het netwerk van de telecomaanbieder. Bel je liever via het internet? Wij leggen ook digitale VoIP telefooncentrales aan. Harold Pollaerts heeft alle kennis in huis om de gewenste telefooncentrale te installeren en aan te passen aan de wensen.

Wanneer je geïnteresseerd bent in telefooninstallaties komen we eerst bij jou op locatie langs om te kijken naar de situatie. Vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Je bent volledig vrij om hier wel of niet mee akkoord te gaan. We adviseren jou graag over de mogelijkheden en voeren de werkzaamheden altijd op locatie tussen Tilburg, Den Bosch en omstreken uit.

Wil je meer weten over het installeren van een telefooncentrale of een afspraak maken bij Harold Pollaerts? Je kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken door te bellen naar 085-8889233. Wij leggen graag aan je uit hoe we te werk gaan en kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij komen vrijblijvend bij u langs. Gevolgt door een offerte op maat.
 

Contactgegevens

Harold Pollaerts

Achterstraat 94
5268 EE Helvoirt
  Tel: 085-8889233
  info@harold-pollaerts.nl
  www.harold-pollaerts.nl

Contactformulier