Pc onderhoud

Efficiënt PC onderhoud door Harold Pollaerts

Zijn de computers binnen jouw MKB toe aan onderhoud? Laat het PC onderhoud tussen Tilburg, Den Bosch en omstreken uitvoeren door Harold Pollaerts en profiteer van een topservice en de beste kwaliteit. Op afspraak komen we langs voor diverse diensten met betrekking tot het in goede staat houden van de Pc’s.

Opschonen van de computer inclusief software en hardware

Een software of hardware update nodig? Of wil je de computer opschonen? Voor alle soorten PC-onderhoud komen wij bij je langs. Zelfs als het gaat om het stofvrij maken van het apparaat. We beschikken over de juiste kennis, vakkundigheid en middelen om aan jouw wensen te voldoen. Om jou zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen komen wij met totaaloplossingen en verzorgen indien geweest het volledige pakket. Wij komen altijd eerst bij jou langs om de situatie te bekijken. Onze specialisten bespreken de benodigde maatregelen met je door en maken een vrijblijvende offerte op maat.

Door het computer onderhoud tussen Tilburg, Den Bosch en omstreken door ons te laten uitvoeren, ben je gegarandeerd van een goedwerkende en schone PC met alle essentiële opties. Vanaf locatie leveren wij jou de beste dienstverlening.

Wil je een afspraak maken of meer weten over het PC onderhoud van Harold Pollaerts? Je bereikt ons eenvoudig door te bellen naar 085-8889233. Wij leggen graag aan je uit hoe we te werk gaan en kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij komen vrijblijvend bij u langs. Gevolgt door een offerte op maat.
 

Contactgegevens

Harold Pollaerts

Achterstraat 94
5268 EE Helvoirt
  Tel: 085-8889233
  info@harold-pollaerts.nl
  www.harold-pollaerts.nl

Contactformulier