Kantooroplossingen

Kantooroplossingen voor MKB’s tussen Tilburg en Den Bosch

Harold Pollaerts in Helvoirt denkt altijd in oplossingen. Zo zijn MKB’s tussen Tilburg, Den Bosch en omstreken aan het juiste adres voor diverse kantooroplossingen. We leveren bij al onze diensten de nodige producten en zorgen voor de ondersteuning van het softwarepakket voor PC en telefoon.

Harold Pollaerts regelt het gehele proces inclusief software

Heb je bepaalde artikelen nodig of wil je deze laten afleveren bij de afgesproken werkzaamheden? Wij leveren back-up systemen, telefonie, Pc’s, netwerken, printers en scanners. Daarbij zorgen we dat de software wordt geïnstalleerd. We zijn als het ware een tussenpersoon die contact opneemt met de leverancier en de procedure verder regelt. Zo nemen wij jou al het werk uit handen en leveren we een totaalpakket. Voordat wij te werk gaan bespreken we met jou de mogelijkheden en de meest geschikte oplossingen. Tevens kan je bij ons terecht voor een netwerk aansluiten en hardware voor computers.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een van onze kantooroplossingen, komen we bij je op locatie langs om de situatie te bekijken. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Als je daarmee akkoord gaat, komen we op korte termijn bij je langs om de werkzaamheden uit te voeren. De diensten voeren we altijd uit op jouw locatie tussen Tilburg, Den Bosch en omstreken.

Wil een afspraak maken of meer weten over de kantooroplossingen van Harold Pollaerts? Bel naar 085-8889233 om met ons in contact te komen. Wij leggen graag aan je uit hoe we te werk gaan en kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij komen vrijblijvend bij u langs. Gevolgt door een offerte op maat.
 

Contactgegevens

Harold Pollaerts

Achterstraat 94
5268 EE Helvoirt
  Tel: 085-8889233
  info@harold-pollaerts.nl
  www.harold-pollaerts.nl

Contactformulier